postheadericon Loc de joacă

Vă așteptăm cu drag la KINDERPLACEloc de joacă și petreceri pentru copii, situat în incinta galeriei comerciale Auchan Berceni.

Am amenajat cu dragoste și stil un spațiu de joacă curat, sigur și în permanență monitorizat, unde copii se pot juca în deplină siguranță cu jucării potrivite fiecărei vârste, se pot mișca și pot socializa în voie, timp în care părinții se pot bucura de un moment de liniște și relaxare, având posibilitatea de a servi o cafea, un suc sau orice alt tip de băutură, fără obligația constantă de a-i supraveghea pe cei mici, de siguranța lor ocupându-se personalul specializat.

Am încercat să combinăm joaca cu învățatul așa încât atmosfera să fie plăcută și relaxantă.
Pentru prichindei avem o structură modulară pe două nivele, tobogan, piscină mare cu bile, jucării diverse, plușuri, păpuși, mașinuțe, bucătarie și accesorii specifice în miniatură.

Putem să ne plimbăm cu mașinuțele, la fel ca celebrii Fred si Barney din Familia Flinstone.
Când luăm o pauză de la țopăit, ne jucăm și învățăm lucruri noi, desenând, pictând la mesele speciale de desen sau construind, cu jocuri educative și centre de activități potrivite vârstei și nevoilor celor mici, care ajută la dezvoltarea gândirii creative, a capacităților senzoriale, limbajului, sociabilității și imaginației.


Pentru cei mai mărișori, avem console PlayStation.

 

.