postheadericon Petreceri pentru copii

Petreceri pentru copii la KINDERPLACE

Organizăm petreceri pentru copii la cele mai înalte standarde de calitate, în spațiul special amenajat în cadrul locului de joacă. Pe parcursul petrecerii vă oferim exclusivitatea spațiului de joacă.

Kinderplace vă oferă posibilitatea să vă organizați singuri propriul eveniment punându-vă la dispoziție spațiul de joacă, iar dumneavoastră puteți aduce mâncarea și băutura sau vă putem ajuta și cu organizarea evenimentului, punându-vă la dispoziție variante de meniu.

Kinderplace vă oferă poze realizate pe parcursul evenimentului, transmise prin transfer + decorarea spațiului cu banner “La mulți ani” + muzică fundal “La mulți ani!”.

Pentru rezervari se achită un avans de 50%. Pentru poze se achită o taxa de 30 Lei. Ne puteți contacta la numărul de telefon 0768 632 715, număr telefon permanent loc de joacă, sau ne puteți scrie la adresa de e-mail contact@kinderplace.ro.

Ofertă entertainment:

Cea mai frumoasă zi din an, petrecerea cu ocazia aniversării zilei de naștere sau zilei onomastice va fi de neuitat alături de noi. Vă punem la dispoziție un spațiu special amenajat unde veți împărtăși cu invitații clipe frumoase alături de cei mai buni animatori, actori profesioniști costumați în personajele preferate din desene animate sau din povești: Minnie, Mickey, Albă ca Zăpada, diferite Prințese, Zâne (fluturaș, rosa), Pirați, Prinți, Clown, Jasmine, Colombina, Cenușăreasa, Alladin, etc.

Pachetul de animație conține:

Face-Painting

Baloane

Jocuri și Concursuri

Prețul este de 100 RON/h/personaj

*Pentru animator adus de dvs. se percepe o taxă de 50 RON

Meniu petrecere (click pentru mai multe detalii)

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews